JE GEBOORTE IN KAART

Ieder mens heeft een verhaal dat hem/haar maakt tot wie hij/zij is en de start van je leven is daarin een bepalend onderdeel.

Met haar geweldige expertise en moederinstinct, begeleidt Gerty je door het proces om "geboorte" vanuit het andere perspectief te benaderen. Door me volledig open te stellen in haar aanwezigheid, kwamen nieuwe, diepe, inzichten tot leven. En dat bevalt me geweldig goed! Een echte aanrader voor iedere vrouw die wil groeien in haar moederschap én....in haar vrouw-zijn!Anita Weststrate van Sparko (voor bedrijven die willen werken met ziel en zakelijkheid)

Jouw geboorte en bevalling

De manier waarop je geboren wordt, vormt de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Ook vormt het je vermogen om gezonde relaties aan te gaan vanuit liefde, inlevingsvermogen en vertrouwen. De geboorte heeft een enorme impact op je verdere leven.

Ik weet al een tijd dat gebeurtenissen rondom mijn geboorte en mijn eerste levensjaar heel bepalend voor mij zijn geweest voor mijn verdere leven en hier inzicht in te krijgen, eerst met de Karakterologie en nu met de Geboortepatronen, heeft mijn leven verrijkt en vrijer gemaakt. Ik voel me sterker en heb vertrouwen in mezelf wat ik meteen door kan geven aan mijn kinderen.

Ben je benieuwd naar het verhaal dat jouw geboorte vertelt over jou, het verhaal dat jouw bevalling vertelt over jouw kind(eren)? Je bent meer dan welkom, ik laat het graag aan je zien.

Als gezinskaraktercoach en keuzespecialist help ik moeders een sfeer te creëren waarin de natuurlijke ontwikkeling van hun kind(eren) èn henzelf optimaal kan plaatsvinden.

‘Je Geboorte In Kaart’ is een set kaarten die direct inzichtelijk maakt wat er schuilgaat achter het gedrag van jouw kind en waar de bron zit van dat wat hem/haar belemmert. Dat geldt ook voor jou als moeder. Ik ga graag samen met jou op zoek naar het verhaal achter jouw geboorte en bevalling(en) zodat je meer en effectiever van betekenis kunt zijn voor jezelf en jouw gezin..

Stel je vraag

De cirkel

Als ik blijf kijken
zoals ik altijd heb gekeken,
blijf ik denken
zoals ik altijd heb gedacht.
Als ik blijf denken
zoals ik altijd heb gedacht,
blijf ik geloven
zoals ik altijd heb geloofd.
Als ik blijf geloven
zoals ik altijd heb geloofd,
blijf ik doen
wat ik altijd heb gedaan.
Als ik blijf doen
wat ik altijd heb gedaan,
blijft mij overkomen,
wat mij altijd overkomt.
Maar als ik nu mijn ogen sluit
en mijn ware zelf voel van binnen
dan kom ik deze cirkel uit
en kan ik steeds opnieuw beginnen.

Gecertificeerd Geboren Professional:

Aangesloten bij:

Geregistreerd in het Coachregister bij:

De woorden op deze website zijn geboren uit mijn ervaringen van de afgelopen 8 jaar of eigenlijk de afgelopen 48 jaar. Een proces waarin ik veel liefde, tijd, aandacht, energie en geld  heb geïnvesteerd. Voel je vrij om je door mijn woorden te laten inspireren, ook als collega-professional. Alle rechten van deze woorden blijven aan Hartewens Coaching voorbehouden. Zonder voorafgaande toestemming en naamsvermelding mag niets van dit materiaal (van de website of uit het lesmateriaal) worden gebruikt of verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden door middel van druk, eigen website, fotokopie, of anderszins.
Hartewens Coaching 2011 – 2018